Selecteer een pagina

Topnagels bij Mischa


We gaan niet strooien met het cliché dat je handen je visitekaartje zijn, dat weet je zelf ook wel. De kans is groot dat je dan ook weet dat de producten die je op je nagels aanbrengt veel invloed hebben op de gezondheid van je handen en nagels.

Daarom werken we bij Mischa, de leukste nagelstudio in Zwolle, alleen met de beste merken, zoals CND Shellac en Gelish Polygel. Niet alleen zien je nagels er daarmee geweldig uit, ze blijven ook sterk en gezond. 

Check welke behandelingen we aanbieden, wat de prijzen zijn en boek meteen een afspraak. We love to do your hands!

Wat is CND Shellac?

CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere merken geen gellak of gelpolish. Het is een nail color met een geheim recept 🙂 Deze 14+ day nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat. En het goede nieuws? Als je er klaar mee bent, verwijderen we het met de speciale remover, waar je nagels niet in hoeven te weken. Ook vijlen is niet nodig, dus verwijderen is veilig voor je nagels. Love it!

Wat is polygel?

Polygel is de nieuwste manier van nagelverlening- en versteviging. Gelish PolyGel is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-één-systeem dat echt beter is. Het is 23% lichter dan acryl; 16% lichter dan traditionele hard gels en 100% duurzaam. De nagelverbetering die het natuurlijkst aanvoelt en een geweldige hechting heeft zonder lifting of loslaten.

Is Mischa gekwalificeerd om deze behandelingen uit voeren?

Jazeker! Sterker nog: Gelish Polygel mag je pas uitvoeren na het succesvol afronden van de opleiding. Daarnaast laat Mischa zich met regelmaat bijscholen. Daardoor kent ze niet alleen de laatste trends, ze blijft vooral op de hoogte van productontwikkelingen en verbeteringen.

Zijn Shellac en Polygel slecht voor je nagels?

Nee, dat zijn ze zeker niet. Deze producten zijn echt van een goede kwaliteit en door de ervaring van Mischa worden je nagels op de juiste manier voorbereid en behandeld. Veel mensen ervaren een gevoel van dunnere nagels na het verwijderen van Shellac of Polygel. Dat komt niet doordat je nagels ècht dunner zijn, maar vooral doordat je de stevigheid gewend bent van voorheen. Wel zien we vaak gebeuren dat nagelstylistes teveel vijlen op de eigen nagel, dat doen wij absoluut niet.

Vanaf welke leeftijd kun je je nagels laten behandelen bij Mischa?

Shellac is voor elke leeftijd geschikt. Met Polygel overleggen we graag van tevoren even. Deze behandeling is alleen geschikt als je ook de onderhoudskosten kunt betalen. Daarnaast is het voor hele jonge meiden niet verstandig. Door spelen, stoten en vallen kunnen je nagels beschadigen en daarmee je natuurlijke nagel ook.

 

Mijn nagels zijn kort, kan ik ze laten verlengen?

 

Jazeker! We verlengen je nagels met tips en daar overheen komt de Polygel. Je gaat met prachtige handen de deur weer uit!

Mijn nagels zijn al lang, kan ik polygel rechtstreeks op mijn eigen nagels laten aanbrengen?

Jazeker en dat ziet er altijd prachtig uit!

Wil je meteen aan nagelbehandeling boeken?