Selecteer een pagina

Afvallen met Mischa

Wanneer keek jij voor het laatst in de spiegel en dacht: ‘Wat zie ik er goed uit!’ Te lang geleden? Dat is vast geen fijn gevoel en daar wil je graag iets aan doen. Afvallen op een gezonde, leuke en makkelijke manier is niet zo moeilijk als het wellicht lijkt. 

Met Straight away by Mischa val je snel af met maaltijdvervangende producten. En daar stopt het niet mee, Mischa begeleidt je ook op de weg naar een gezond eetpatroon, zodat je je nieuwe gewicht met veel trots blijft vasthouden. 

Check hoe Straight away werkt, boek een gratis intake en ga op weg naar je nieuwe, gezonde lijf. You can do this!

Wat is Straight away?
Straight away is het populairste dieet van Nederland. Het dieet werkt met hoogwaardige maaltijdvervangende producten, die boordevol goede voedingsstoffen zitten. De producten zijn lekker en daardoor is het dieet makkelijk vol te houden. Als je je streefgewicht hebt bereikt, krijg je een fijn programma mee waarmee je weer overstapt op normale voeding. Mischa blijft bereikbaar, zodat je voor een peptalk of weging weer makkelijk binnen kunt stappen.
Is het dieet van Straight away gezond?
Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. Onze producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en  essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien. En het goede nieuws: er zit geen aspartaam of ongezonde toevoegingen in. Straight away is een verantwoorde manier om lekker af te vallen en een gezond gewicht te bereiken. De maaltijdvervangers van Straight away zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten.
Welke producten zitten er in het Straight away dieet?
Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en zelfs warme gerechten. De variatie maakt het Straight away dieet prettig om te volgen en de producten zijn ook nog eens smaakvol!
Wat maakt Straight away anders dan andere merken en producten?
In de markt van maaltijdvervangende en afslankproducten onderscheiden wij ons door de unieke en hoogwaardige samenstelling van grondstoffen in onze producten. Hierdoor is het verantwoord om Straight away producten ook voor langere tijd te gebruiken. Alle Straight away producten worden op een verantwoorde manier geproduceerd en zijn aspartaamvrij! Daarnaast is er een ruime keuze aan lactosearme en glutenvrije producten.
Wat kost Straight away?
De kosten hangen af van het programma dat je volgt. Omgerekend ben je niet duurder uit dan het zelf maken van gezonde maaltijden.
Is Straight away geschikt voor iedereen?
Ja en nee. In principe is Straight away geschikt voor iedereen. Echter als je zwanger bent of serieuze lichamelijke aandoeningen hebt, is het verstandig eerst een arts te raadplegen voor je aan het programma begint.
Kan ik een intake krijgen?
Jazeker. We plannen altijd een kosteloze intake in om je beter te leren kennen en te kijken welk programma het beste past bij je doel.

Meteen een afspraak maken? Dat kan!