Selecteer een pagina

Smooth By Mischa


Weet je wat vermoeiend is aan ontharen?
Het is vaak zo’n enorm gedoe, het doet pijn, je bent er elke dag mee bezig en voor je hebt kunnen genieten van je lekkere gladde en zachte huid, kun je weer opnieuw beginnen.

Maar we hebben goed nieuws! Dat is allemaal helemaal niet nodig. Kom gewoon naar Mischa. Mischa is gespecialiseerd in pijnloos waxen, voor een gladde en perfect zachte huid. By Mischa is een prettige waxstudio in Zwolle waar je je behandeling online kunt boeken.

Check alles over het merk dat we gebruiken, check de prijzen en boek direct je behandeling in. Makkelijker kan bijna niet!

Doet een waxbehandeling pijn?
Nee, de wax die wij gebruiken hecht zich aan de haartjes en niet aan de huid. Dat scheelt aanzienlijk in de pijnervaring. Verder is wax erg elastisch en weten wij welke techniek het beste is om met zo min mogelijk pijn te ontharen.
Hoe lang moeten de haartjes zijn om te kunnen waxen?
De waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben al grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm!
Kan de wax mijn huid verbranden?
Nee, gelukkig is de wax van Lycon al vloeibaar op lagere temperatuur. Je huid zal niet verbranden.
Zit er een nare geur aan de wax?
Nee, door de toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade, ruiken de waxen onweerstaanbaar lekker!
Kan ik irritatie krijgen van waxen?
Over het algemeen gebeurt dat bijna niet. Dat komt vooral doordat onze waxen zich niet aan de huid, maar aan de haartjes hecht, huidirritatie wordt daarmee voorkomen. De waxen zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten en daardoor komen allergische reacties bijna niet voor.
Mijn huid is erg gevoelig, kan ik wel waxen?
Juist als je huid gevoelig is is waxen een goede optie. De ontharingswaxen van Lycon zijn zacht en verzorgend en zijn in tegenstelling tot scheren, harsen en epileren juist goed voor je huid.
Hoe lang ben ik haarvrij na een waxbehandeling?
Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren.
Wat kosten de waxbehandelingen?
De prijzen van alle behandelingen vind je onderaan deze pagina.
Kan ik als man ook een waxbehandeling boeken?
Ja, alleen waxen wij bij mannen geen intieme zones, maar wel bijvoorbeeld de rug, borst en benen.
Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor een behandeling?
Het is voor zowel jou als ons fijn als je lekker fris en schoon bent. Je kunt scrubben voor de behandeling, maar dit is niet per sé nodig. Verder vinden we het fijn als je je op je gemakt voelt, weet dat dit ons dagelijkse vak is. We kijken nergens van op.

Alles over Lycon

By Mischa gebruikt het neusje van de zalm onder de ontharingswaxen, Lycon. Lycon is in 1978 opgericht in Australie en wordt wereldwijd gebruikt door professionals in het topsegment. Geen wonder dus dat Mischa er ook graag mee werkt.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

Wil je direct een waxbehandeling boeken? Dat kan!