Selecteer een pagina

Een mooie oogopslag bij Mischa


Heb jij ook zo’n bloot hoofd als je geen mascara op hebt? We know the feeling. Je oogopslag is zoveel veelzeggender als je wimpers gewoon dik, gekruld en fantastisch zijn! 

Daarom kun je bij Mischa ook terecht voor een one-by-one wimperextensions of een wimperlift. Zo kun je met zowel een wimperverlenging als met je eigen wimpers helder de wereld inkijken en hoef je minder tijd te besteden aan je make-up. Win-win!

Check welke opties we voor je hebben, wat de prijzen zijn en boek direct je behandeling in. Er gaat niets boven mooie ogen!

Zijn wimperextensions veilig?

Ja en nee. Als ze verkeerd worden gezet kan dit schade toebrengen aan je eigen wimpers. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Daarom is het bij Mischa zeker veilig. Mischa weet precies wat ze wel en niet moet doen en zorgt voor mooie, gezonde wimpers. Wel kan er een allergische reactie ontstaan, dat gebeurt zelden, maar is mogelijk.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Dat is per persoon verschillend. De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de extension. Deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus. Aangezien we 1 tot 4 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 op te vullen.

Kan ik de extensions zelf verwijderen?

Doe dat zeker niet! Hierdoor kan je de eigen wimpers beschadigen. Laat het altijd door Mischa verwijderen. Met speciale remover kunnen de extensions binnen een paar minuten worden verwijderd en blijven je eigen wimpers in tact.

Waarom moet ik na 2 tot 3 weken mijn wimpers alweer opvullen?

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van de wimpers. Als de natuurlijke wimper uitvalt dan valt ook de extension die daaraan vast zat uit. Om een volle rij wimpers te behouden is het dus raadzaam om binnen 2 a 3 weken bij te vullen.

Zijn mijn wimpers geschikt voor extensions?

Het maakt niet uit of je korte, lange, rechte of gekrulde wimpers hebt, we kunnen alle wimpers nog mooier maken dan ze al zijn.

Hoe verzorg ik mijn wimperextensions?

Na douchen of wassen is het belangrijk om niet te wrijven, rustig droop deppen is beter. Gebruik geen wimperkrultang en alleen reinigingsproducten op waterbasis. Producten met olie zullen de lijmlaag aantasten. Probeer eyeliner en oogschaduw te verwijderen met een wattenstaafje en vergeet niet je wimpers dagelijks te borstelen met een wimperborsteltje.

Hoe oud moet ik zijn voor wimpersextensions?

Er is geen minimunleeftijd voor een wimperverlenging.

Klaar voor je nieuwe oogopslag?